Skip to main content Skip to footer

Om Holmsbu Resort

– alle er varmt velkomne!

Det være seg dagsbesøk til lands eller vanns, om du ønsker å etablere bedriften din i lyse og luftige lokaler med sjøutsikt, om du ønsker å investere i din egen selveierleilighet eller om du ønsker å benytte treningsrommet og innebassenget.

Holmsbu Resort ligger vakkert plassert i fjordkanten, side om side med sine sjarmerende sjøboder og stolte sørlandsvillaer. Resortområdet soler seg i glansen fra omgivelsene hele året rundt.
Badeliv og rekreasjon har vært synonymt med Holmsbu siden 1900-tallet. Ikke så rart mener vi, da det er midt i smørøyet til et deilig liv ved vannet.

Med bil tar det i underkant av 1 times kjøretur fra Oslo og Drammen. Kommer du med båt, bør du beregne litt over 1 time fra Oslo.

Med egen sandstrand, brygge og marina er dette stedet for deg som ønsker nærkontakt med maritime omgivelser. Resorten har også innendørs basseng, badstue, treningsrom og mulighet for båtplass. Det er sesongservering av mat, is, snacks, mineralvann, kaffe og man kan nyte et glass godt drikke inne på resorten.